roelvhuffelen-in-the-usa.reismee.nl

Day 7, We need to see the All-Star Game!

Hello iedereen! Hier ben ik weer!
Sorry voor mijn late reactie, ik heb nog al een druk week achter de rug! Ik ga ook proberen om even een kort verhaaltje te schrijven, want heb niet heel veel tijd!

Op de eerste plaats, thanks voor alle reacties weer! Ik vind het ook erg leuk om te schrijven!

Waar zal ik eens beginnen! Ik begin maar bij maandag, want het weekend was vrij standaard! Eigenlijk alleen maar op het camp geweest! Ohh misschien wel een leuk detail over het weekend! Wij hebben de clean-up inspectie gewonnen! Zal even kort uitleggen hoe dat gaat! Iedere dag moeten wij met alle onze campers(kinderen die hier verblijven) onze bunk opruimen, daarna komt er een teamleider de bunk inspecteren en beoordeeld de bunk met een cijfer tussen de 1 t/m 50! Wij ''bunk 5'' hadden een perfecte score! Dat wil zeggen: zeven dagen op rij een score van 50! De prijs die je dan wint is ''Josh BBQ''! En dat is super gaaf, dan word je uitgenodigd om bij de camp director te komen bbqen in zijn super villa met lake view! Hoe coolw is dat, even een dagje normaal eten, want we mogen zelf kiezen wat we eten! Heerlijk!

Maandag was over dag eigenlijk een heerlijk dagje! 's Ochtends twee wedstrijden gespeeld en 's middags moest ik supervisen! En supervisen is niks anders dan chillen bij de lake en kijken of de kinderen niet zomaar de weg over steken! Ik heb wel geteld 1 kind gezien die middag!
's Avonds ben ik voor het eerst alleen op pad geweest met de vrouwen van het camp! Het was ook voor het eerst dat ik naar ''Fishing Hole'' ging! En dat is een gave tent! Geloof me, die toko heeft mijn hartje gestolen!
We gingen namelijk eerst altijd in Hancock naar ''the Bar''(geloof het of niet, maar dat ''the Bar'' is de echte naam)! Maar als we naar Hancock moeten, kost dat 20 minuten met de auto! De ''Bar'' is ook eigenlijk een Hill Billy cafe met een heel hoop minder jarige meisjes, daarnaast word hij verlicht met TL-buizen en je moet je eigen I-pod dockstation meenemen, want er is daar geen stero, laat staan een DJ!
The Fishing Hole daar in tegen: Disco verlichting, een DJ, feestende Counserlors(21+) en Roel van Huffelen ;-)! Oh en nog iets positiefs, het is maar 5 minuten rijden! De moeite waard dus om even te ontspannen!

Dinsdag was het vrij relaxt! Overdag gehonkbald! 's Avonds wouden we de All-Star game gaan kijken! Dus wij de sleutel op halen van the Skidrow lounge! Die was er dus niet! Dus wij werden eigenlijk teleurgesteld en mochten niet de wedstrijd zien!
Ik was met 3 Amerikanen op pad en de teleurstelling was zo groot dat we hebben besloten om maar in te breken in the skidrow lounge!
Het eerste plan kwam van Joe uit Miami! Die wist hoe je deuren kan opmaken met een creditcard! Poging 1: Mislukt! De deur had toch een redelijk slot!
Plan twee kwam van mij! We halen de vliegergordijn weg aan de achterkant en ik kruip door het kleine raam naar binnen en maak de deur voor jullie open!
Poging twee: geslaagd! Klein zijn heeft toch zo zijn voordelen mensen! ;-)
Dus ik door dat raam sluipen met mijn zaklamp opzoek naar de deur, ik maak de deur open! Mijn Amerikaanse collega-inbrekers glippen naar naar binnen! We zetten de tv aan, in de hoop dat we misschien maar 2 of 3 innings hebben gemist! Wat denkje! Kunnen ze G*******me dat kannaal niet eens ontvangen op die tv! Toen hebben we daar maar lekker gechilld en naar ''How I Met Your Mother''gekeken en gechewd, want dat is wat ze hier doen!
Eigenlijk was het dus een super avond! Op het einde van de avond nog een hamer gevonden, dus hebben het vliegergordijn netjes terug gehanfen!

Ik vlieg even naar donderdag! Want de tijd begint te dringen en ik moet eigenlijk stoppen met typen!
Donderdag avond weer een avondje stappen! Hahaha! Ik hoor een heel hoop mensen denken: Werkt die jongen daar ook nog! Jah, ik werk hier kei hard! Alleen 's avonds moet je ook aan je zelf denk en soms even ontspannen!
We hebben de avond door gebracht met bierspelletjes in de kroeg, niet in ''the Fishing Hole'' en ook niet in Hancock! Maar in de plaatselijke bar, ligt eigenlijk twee minuten lopen van ''the Fishing Hole''! Was erg lachen! Vooral omdat toen we binnen kwamen er een heel stel head-counselors stonden(waaronder een vader van een jongen uit mijn bunk) en verrassend twee moeders van kinderen uit mijn bunk! En ja wel, ook die deden gezellig mee met de bierspeltjes!

Vrijdags was ik vrij, ben ik lekker wezen zwemmen en naar de nieuwe Harry Potter film geweest! Dat was super coolw! Ook heb ik me zelf goed getrakteerd op een beefstuk! Want het eten op kamp is werkelijkwaar niet te nassen! Bahhh

Nou dat was het voor vandaag, Ik ga lekker slapen! Want morgen moet ik twee wedstrijden spelen en 's middags heb ik weer een relaxt programma ;-)!

Spreek jullie allemaal snel weer! En zoals de Amerikanen zeggen: God bless you all!

Jeroen

Amigo!!

het was weer de moeite om even je verhaal te gaan lezen zelf op deze manier zie ik je al helemaal voor me hoe jij daar naar binnen ben gekropen. ik hoor binnen kort wel weer een helden verhaal van je maatje

Box!

Sjaak

Hee broertje,

Weerom weer prachtige verhalen! Haha!!! Mooi man! Geniet nog lekker van je tijd daaro! En ik kijk nu al uit naar het volgende verhaal!!

Ltrs

hetty

hi man,
super gaaf verhaal, je kunt dus altijd nog inbreker worden, leuk dat je zoveel meemaakt en vrienden maakt voor het leven, we blijven je volgen!!!
God bless you
x hetty

Mitch

haa maatje,
goeie verhalen ben jij aan het schrijven man. top dat je het daar zo naar je zin hebt! zo te lezen ben je daar wel een super tijd aan het beleven, geniet er nog van!!

ciao

Yuval

Roeltje,

klink weer erg goed hoor, beetje stappen, inbreken, stappen met ouders van kinderen! Geniet ervan en tot snel!

Evelien

Hey Roel,

Weer een leuk verhaal om te lezen!! Tijd zal wel megasnel gaan daar, veel plezier nog de laatste maand daar!

xxx Eef

Catelijne

Heey roel!
Super leuke verhalen allemaal! Klinkt allemaal echt super leuk! Sorry voor mijn mega-late reactie op al je leuke verhalen!
heb er geen excuses voor! ;)
nog heel veel plezier! Tot snel! Mss wel weer op schiphol!
X

Saskia

Hey crimi-roelie, help me onthouden dat ik alles goed afsluit als je weer terug bent haha
Zo te lezen heb je het in ieder geval prima naar je zin, lekker genieten dusssss

Yank

Hee Gulio, Goed te horen dat je je toch nog vermaakt hoor. Jammer van dat eten, wordt je nog magerderderder.
Hoef je niet meer door het raampje kun je via de brievenbus. En nog wat meiden kunnen versieren? See yaw soon Yank

Iris

He Roel...

Echt leuk om je verhalen te lezen!

Zijn de vrouwen daar een beetje leuk?

Genietse daar!!!
Iris

Willeke

He Roelio,

Wij zijn nu in Portugal en heb net je laatste verhaal gelezen. Super!
Zorg wel dat je niet gepakt wordt, anders moeten we je nog uit zo'n Amerikaanse bajes halen ; )
Heb genoten van je verhaal.

Geniet lekker jongen!

X mam.

tante Carla

Hoi die Roel,
Wat een schitterende verhalen.Vlgs oom Jaap zeer goed gedaan 145 yard met een ijzer 7.
Je bent nu op de helft,ik ben benieuwd wat je voor spannends de volgende helft gaat mee maken.Nog een fijne tijd daar,groetjes ook van oom Jaap en een dikke knuffel van mij . tante Carla