roelvhuffelen-in-the-usa.reismee.nl

Day 9, een moment van Stilte

Beste iedereen,

Ik wil dit bericht beginnen met een zeer tragische mededeling. Het is altijd fijn om goed nieuws te brengen, maar helaas bestaat het leven niet alleen uit zonnestralen!
Gistere, omstreeks 9.00uur is mijn dierbare vriend overleden. Ik weet nog dat ik hem voor het eerst ontmoete in Januari in het Winkel hart van Etten-Leur. Sinds dien waren we onafschijdelijk. Hij was er altijd voor mij gedurende reis. Hij vroeg niet veel.
Op zeer trachische wijze heeft gistere mijn MP3 speler het loodje gelegd. Ik wil daarvoor graag een minuut stilte vragen en als het kan een kaarsje branden!

1 Minuut later: Jullie kunnen weer verder lezen!

Zo daar zijn we weer! Even kijken waar ik moet beginnen! Hmm, de weken beginnen eigenlijk een beetje te wennen! Het begint normaal te worden! Helaas is dat nou het geweldige van Camp! We zijn gewend en aankomende week starten we met de laatste weken, weg normale rooster, weg de strakke tijden en weg alles wat normaal is! Achjaa, het verrassingsleven bevalt me toch beter! ;-)

Heb mijn vorige verhaal geschreven geloof ik op zondag, zal dus beginnen bij maandag, we zullen even ''spreekwoordelijk'' de week door nemen!

Maandag! Heel de dag gewerkt! Maar het was een K***e dag wat weer betrefd! Maandag spelen we hier altijd wedstrijden en dan moeten de counselors gooien! Ik mocht weer plaats nemen op de heuvel! Eerste wedstrijd uitgegooid! Ging redelijk goed! 2e Wedstrijd, had weer een goede start! Helaas zaten we na 5 minuten weer aan de kant en mochten we weer vertrekken! Onweer!
Onweer zo heftig dat zelfs op klaar lichte dag de hele hemel verlicht was! Ik moest gelijk aan Astrix en Obelix denken! Dat de hemel op ons neer zou vallen! Zo intens heftig ging het te keer, want ik dacht echt even dat de hemel naar beneden zou komen!
Het kan hier namelijk aardig spoken, daar ben ik de afgelopen tijd wel achter gekomen! Het was namelijk niet de eerste keer!
Eigenlijk is er over maandag niet heel veel meer te vertellen, want we hebben alleen maar in de bunk gezeten, wachten op het signaal dat het veilig was om naar buiten te gaan! Helaas kwam dat signaal niet! Dus hebben we de hele dag een beetje gerelaxt!

Dinsdag! Eigenlijk een koppie van maandag! We hadden de hele dag Conf. Games. Deze wedstrijden moeten wij ook gooien! Ik mocht weer plaats nemen op de heuvel! Eerste wedstrijd: opdreef! Tweede wedstrijd: Opdreef, helaas gooide regen weer roet in het eten!

Achjaa, je begind er aan te wennen! Het is best lekker af en toe een buitje! Nu snap ik ook waarom het zo groen is hier! Niet omdat iedereen zijn voor tuin sproeit iedere dinsdag!

Dinsdag avond hebben we lekker gerelaxt! We zijn eerst even wezen chillen in de LCI, ons lounge cafe! Daarna zijn we terug naar Camp gereden en hebben we fifa gespeeld! Nederland-Schotland! We kwamen tot een penalty shootout! Nederland helaas verloren met: 3-5! Maar het was spannend tot het laatste moment!

Woensdag! Dit was een lastig dagje voor ons! Heb voor het eerst op camp het honkbal veld alleen gedraait! Valt vies tegen!
Thuis (op the Stags) heb ik namelijk 14 lief luisterende kinderen op 1 veld voor 1,5 uur per training! Hier krijg je 36 kids die gaan Conf. Games spelen en daarnaast 5 specials die training krijgen op drie verschillende velden, 5 verschillende periodes! Best lastig dus! Gelukkig was ik niet alleen, maar met nog een mannetje of drie! Ik was trouwens wel de enige met honkbal ervaring voor deze dag!

Donderdag! Dit is denk ik wel mijn lievelingsdag! Op de 1 of andere manier is dit altijd een geweldige dag! Je hebt namelijk je vrije dag in het verschiet en alles loopt altijd lekker snel! En 's avonds, altijd party party!

We begonnen de dag met ''Countryclub day''! Dat betekend dat de kinderen kunnen uitslapen en ontbijten wanneer ze willen (tot 10 uur welliswaar)! Soms heb je geluk en mag jij ook uitslapen en soms moet je op een post zitten! Ik moest helaas op een post zitten, maar dat betekende wel dat ik mijn boek voor 30blz kon lezen. En ik heb hem bijna uit!

's Avonds hadden we Staff party! Super coolw! We hadden een alcoholvrije pool-party! Het was alleen erg frappant dat iedereen met de minuut gezelliger werd van de Gatorade! Wat hadden een paar gasten gedaan: die wisten van de voor gaande jaren dat er geen Acohol werd geschonken en zorgde dus voor Wodka-Gatorade(is btw een best goede combo)!
Haha, je had het moeten zien!! Haha, classic! Vanaf nu, de ingrediente voor een pool-party: Wodka, Gatorade en een DJ die kei hard Lil John door de spiekers pompt!
Na de pool-party zijn wij nog naar een afterparty geweest in ''the Fishing Holl'' omdat wij de dag erna vrij zijn. En dat was ook weer gekke huis! Njaa, zoals Barney Stinson zou zeggen: It was, Legen, wait for it, dary!

Vrijdags! Lekker een vrije dag! Hoop centjes uitgegeven! Moest namelijk naar de kapper. Mijn haar was veel en veelste lang!
Daarna ben ik naar de film geweest! ''Cowboys and Aliens'' was de titel, spannende titel maar een waardeloze film.
Daarna wezen shoppen, hebben voor Joris zijn bruiloft een erg mooie Ralph Lauren Blouse gekocht! Kleren zijn hier namelijk spot goedkoop en daarnaast pas ik hier ook nog eens in een kindermaatje! Dus dat is twee keer zo goed koop!
's Avonds lekker gegeten! Dat moet ook gebeuren!
Na het eten terug naar Camp gereden en heb ik voor de 400ste keer ''Anchorman'' gekeken! Hilarische film, als je hem niet gezien hebt, zeker kijken!

Nhaa dat was het wel, vandaag niet veel gedaan! Heel de dag op het veld gestaan! Aan het einde van de dag naar een optrede geweest van Campers. Ze speelde de musical ''Chicago''! Was best lachen maar niet heel bijzonder! En nu schrijf ik dit verhaaltje!

Oww en morgen moeten jullie allemaal duimen! Morgen speeld mijn team de finale! Goede vooruitzichten, ik heb er alle vertrouwen in! We zijn er erg rustig onder en hopelijk kunnen we prijzen pakken!

Voor iedereen hier een dikke nacht kus en slaap lekker! En voor iedereem in Nederland goede morgen en een dikke ochtend kus!

Tot snel!

Liefs Roel

Roel

Oww ik heb btw ook foto's geupload!

Willeke

Inderdaad goede morgen voor ons.
Weer leuk om wat van je te horen, hoop dat het weer weer gauw regenvrij is. En de tijd vliegt inderdaad.

Nog leuke laatste camp-weken!!

Dikke kus, liefs mam.

Saskia

Roelie
Een hele goede morgen fijn dat het je zo goed gaat. Nog lekker genieten makker....
gelukkig zijn mp3 spelers daar ook veel goedkoper, tja of je dan ook weer jou muziek er daar op krijgt? Komt wel goed :-)

Sjaak

Hee broertje,

wordt het toch tijd dat je fatsoenlijk spul (mp3, gsm, etc.) gaat kopen... Apple mssn??? Hahaha! Je hebt toch geld over met die goedkope kleding ;-)

Wij zijn vandaag in Portugal aangekomen! Graadje of 27 en volle bak zon!!! Heerlijk!

Geniet lekker de laatste weekjes!!!

Gr Sjaak

hetty

Hi Roeliepoelie, weer een ontzettend leuk verhaal, wij hebben 1 minuut stilte gehouden en een kaarsje gebrand,
Sjaak en Iris zijn hier aangekomen, zeer gezellig en genieten hier van het mooie weer, ga jij genieten van je laatste weken in de States, deze ervaring kan niemand je meer afnemen, wij denken aan jou,liefs van Hans, Willeke, Sjaak, Iris, Wim en dikke kus Hetty, poot van Sara

Jorien

He Roel!
Gecondoleerd met het overlijden van je mp3-speler...echt een verschrikkelijk verlies...
Super leuke foto+verhaal! Nog veel plezier daar!!
x Jorien

Rob en Luda

He die Roelio, ik ben jaloers op alles wat jij daar meemaakt en dan ook nog de manier waarop je schrijft. Van wie heb je dat eigenlijk? Alleen wat weinig meiden daar, als je nog tips moet hebben hoe je ze moet versieren dan hoor ik het wel groetjes, Rob en uiteraard ook van Luda en de rest van de familie

Marijke

He Roel,

leuk te lezen hoe het gaat! Wanneer kom je weer terug? Nou geniet er nog even van! Ciao neefie, liefs Marijke (en de groet'n van BJ)